blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kalor
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kalor



Marvel avangers aliance PVP
pridal Kalor 7.1. 2014 o 12:53



Takže tu máme prvých pár hrdinov na použitie a rady či ich použiť či nie...

 

IRON MAN- jeden z najvariabilnejších hrdinov. Najlepšie je asi použitie Taktik Mark 42 keď dvoma unibeamami rozdrví skoro každého hrdinu. Nevýhoda je nižšia stamina a to že daný kostým nie je k dispozícii stále takže ak ste nestihli ho kúpiť ostáva Vám čakať ďalej. Má silné štíty a aj podporu útoku. Oplatí sa ho občas vyskúšať aspoň pre zábavu.

 

 

Útok- 9

Obrana- 7

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť -5

Sila- 9

Buf- 5

Debuf- 9

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 6

Ostatné bonusy - 5

 

Bodovanie: 70 z 100 odporúča sa nepoužívať v PVP pokiaľ máte lepších hrdinov.

 

Black Widow- či už ako taktik alebo ako infiltrátor je veľmi platná v skorých fázach hry. Zakúpenie kostýmu vytvára takzvanú double class čiže taktika z counter atackmi alebo infiltrátora s dvomi ťahmi čo je celkom užitočné. Odporúča sa hlavne verzia infiltrátora ktorá má mierne na vrch. Aj keď na druhú stranu trvalý counter attack od taktika je tiež šikovná vec.

 

Útok- 7

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 5

Týmovosť -6

Sila- 6

Buf- 4

Debuf- 6

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 6

Ostatné bonusy -7

 

Bodovanie 60 z 100. Tento hrdina nie je nič extra ale dokáže spôsobiť veľké problémy hlavne proti taktikom. Používať len na začiatkoch hry ku koncu je slabá.

 

Hawkyey- s heroic kostýmom je výborný hlavne pre jeho debufi. Je však kriticky závislý od šťastia keďže debufi sú dávané pred každou strelou štýlom random. Nedáva veľký DMG ale je veľmi presný. Nemá skoro žiadne buffy pre tým avšak to nevadí pokiaľ dokáže stále nekonečne strieľať na nepriateľa.

 

Útok- 6

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť -8

Sila- 8

Buf- 5

Debuf- 9

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 2

Ostatné bonusy - 6

 

Bodovanie 65 z 100. Výborný hrdina ktorého bohužiaľ ovplyvňuje šťastie. Nemá problém v prvom kole zložiť hocikoho avšak potrebuje k tomu veľa šťastia. Vtedy je hawkeye vaša voľba číslo 1.

 

Black Cat- aj s kostýmom je dosť slabá, body navyše by mohla získať jedine za vizáž ale to je málo. Ak ju supportujete s niekým kto má krvácanie po útoku dá sa s ňou napáchať dáka škoda. Bohužiaľ jej quick action má 2 kolový cooldown takže nič moc. Napriek tomu vie dať aj silný útok ale nie až tak ako by bol potrebný.

 

Útok- 5

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 5

Týmovosť -7

Sila- 5

Buf- 3

Debuf- 5

Špeciálne schopnosti - 5

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 5

 

Bodovanie 53 z 100. žiadna sláva odporúčam nepoužívať v PVP

 

Captain America- S kostýmom world war 2 brusier proti scraperom je nezastaviteľný. Vysoká obrana doplnená bruiserovým zvýšením DMG + counteratack aj counterarea atack je proste výborné kombo. Navýše má užitočné empowered Iso s ktorým je ešte silnejší. Bruiser kostým ruší nevýhodu taktik kostýmu, ktorou bol nie príliš veľký DMG. Kapitán môže byť support aj DMG charakter závisí na vašej predstavivosti. 

 

Útok- 8

Obrana- 9

Použitie/ Univerzálnosť - 10

Týmovosť -9

Sila- 8

Buf- 8

Debuf- 5

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 8

 

Bodovanie- 82 z 100 Môže byť def, univerzál, support aj DMG je to na Vás. Odporúčam použitie hlavne ak viete zabrániť tomu aby bol debufnutý.

 

Kolosus- Má modern aj phoenix prevedenie aj jedno aj druhé je dobré. Ak by bol Modern infiltrátor bolo by to ešte lepšie. Nevýhodou je slabý DMG ale práve preto je vlastne jedným z naj def charakterov. Teda s tých lacnejších. Keď bráni berie redukované poškodenie ak ho skombinujete so silným blasterom môžete ľahko vyhrať.

 

Útok- 6

Obrana- 9

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť -9

Sila- 6

Buf- 4

Debuf- 3

Špeciálne schopnosti - 3

Šťastie- 9

Ostatné bonusy - 6

 

Bodovanie- 63 z 100 Dobrý obranca, záleží na vašej taktike ako ho požijete. Patrí niekde do stredu medzi hrdinov. Zúfalo mu chýbajú dobré buff/ debuff skily.

 

CYCLOPS- alebo kyklop je klasika ktorú v pvp použije každý. Za málo peňazí veľa muziky hlavne pre schopnosť flanked a Evasive manever. Avšak neustále nerfovanie a menenie skillov hrdinu stále mení aj jeho účinnosť v PVP momentálne je to nejak takto pre Uncany kostým.

 

Útok- 8

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť -7

Sila- 8

Buf- 8

Debuf- 6

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 8

 

Bodovanie  74 z 90. Kedysi bol oveľa lepší ale ako býva zvykom NERF je skrátka v hre všadeprítomný. Napriek tomu hrdina je silný a jeho použitie sa odporúča aj v neskorších fázach hry.

 

NAJLEPŠÍ HRDINA STRÁNKY - CAPTAIN AMERICA BRUISER WORLD WAR 2 kostým



Prístupov 8938
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Marvel avangers aliance PVP part 2
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)
Marvel avangers aliance PVP
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)