blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kalor
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kalor



Marvel avangers aliance PVP part 2
pridal Kalor 7.1. 2014 o 13:43



Daredevil- dosť neobľúbený hrdina. Dostal dokonca empowered iso, ktoré mu je totálne na nič lebo ruší jeho naj schopnosť stealth atack. Ani kostým z 20 % counteratackom mu nepomohol. Jediná výhoda je imunita voči niektorým typov útokov, ktorá sa dá v kombinácii s určitými hrdinami dobre využiť ale to už nechám na vašu fantáziu.

 

Útok- 7

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 6

Týmovosť -6

Sila- 7

Buf-5

Debuf- 7

Špeciálne schopnosti - 7

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 3

 

Bodovanie 62 z 100. Nie je to zlé ale ani žiadny zázrak sa nekoná. Ale nevadí aj tak DD často v PVP neuvidíte a asi ani nepoužijete.

 

 

DR.Strange- Jeden z najsilnejších lacných hrdinov. Aspoň čo sa týka sily útoku. Rovnako je veľmi vhodné ho použiť ako healera prípadne na shield pre kolegov v týme. Nutný je však kostým v Taktik prevedení. Inak dopadnete zle nedobre.

 

Útok- 8

Obrana- 4

Použitie/ Univerzálnosť - 6

Týmovosť -8

Sila- 8

Buf- 7

Debuf- 5

Špeciálne schopnosti - 7

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 4

 

Bodovanie 64 z 100 možno príde nefér že má len o bod viac ako DD ale bohužiaľ je veľmi ľahké tohto hrdinu zabiť a vzhľadom na to že štít je len pre 1 hráča je to možno aj fér. Ak kúpite tohto hrdinu na začiatku hry aj s kostýmom určite ho v PVP použite.

 

HULK- Jeden z najpoužívanešich charakterov s množstvom kostýmov. Asi najviac sa používa WW2 pre zvýšenie útoku. Avšak aj nové kostýmy sú silné a jeho DMG je jeden z naj v hre. Keďže sa jedná o bruisera je ho celkom ťažké zabiť. Dôležité je vedieť ho dobre skombinovať s ostatnými hrdinami aby mal správnu účinnosť. Tu sa ukáže práve taktika hráča a jeho schopnosť kombinovať keďže Hulk na to poskytuje veľa priestoru.

 

Útok- 10

Obrana- 9

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť -8

Sila- 10

Buf- 8

Debuf- 2

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 9

 

Bodovanie- 79 z 100. Každý ho V PVP aspoň raz použije vyskúšajte si to tiež najlepšie aj s rozličnými kostýmami. Ak by mal hulk 1 obrannú schopnosť ako redhulk bol by ešte lepší.

 

Human torch- Silný útok a dopĺňanie zdravia sú jeho základné výhody. + v kostýme si vie privolať na pomoc armádu a spustí future countdown. 1 na 1 je skoro neporaziteľný samozrejme v správnom kostýme. Často je však porazený ak má jeho nepriateľ counter kostými vtedy má proste smolu. Štvrtý útok poškodzuje aj vašich takže aj za to bodík dolu.

 

Útok- 8

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť -6

Sila- 8

Buf- 8

Debuf- 5

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 5

Ostatné bonusy - 6

 

Bodovanie 66 z 100 je asi akurát pre tohto hrdinu. Dá sa zmiešať z niekým z Fantastic Four alebo zo spidermanom v future kostýme a je to výborné PVP kombo. Pri trošku premýšľania sa pre neho určite nájde využitie v PVP.

 

Invisible Woman- je jedna  z najkrajších charakterov bohužiaľ jej hlavné support schopnosti štít a uhnutie sa útoku sú závislé od šťastia. Útoky sú tiché a účinné. taktiež dokáže vyradiť 1 hrdinu z hry na kolo. Avšak táto schopnosť mala byť určite quick action pretože inak je málo platná hlavne ak ju máte v def týme. Jedná sa o ochranný charakter vhodný len na začiatok hry proti taktikom.

 

Útok- 7

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť -7

Sila- 7

Buf- 8

Debuf- 4

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 4

Ostatné bonusy - 7

 

Bodovanie 65 z 100. Bonusom sú jej smrteľné kritikaly. veľký mínus závislosť schopností od šťastia. Napriek tomu sa odporúča ju použiť vo vhodnej kombinácii napr. z human torch.

 

Iron Fist- Zas jeden kolísavý charakter najskôr totálna nula. potom dostal owerpower kostým a potom ten kostým nerfli. Nuž teraz sa drží pekne v strede. Má veľa debufov ale len v single atackoch čo je škoda. Ako jediný vie použiť schopnosť kým je stunned čo je celkom plus. Funguje však aj ako účinný healer a hlavne debufer. Čo dokáže oceniť napr. kapitán amerika.

 

Útok- 7

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť -8

Sila- 8

Buf- 8

Debuf- 5

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 6

Ostatné bonusy - 5

 

Bodovanie- 68 z 100 je nič moc ale zas viac asi ako priemer. Hrdina dokáže prekvapiť, bohužiaľ pre nerf je v PVP málo videný.

 

Kitty Pryde- Lacný a prvé 2 kolá takmer nesmrteľný hero pretože v kostýme začína súboj fázovaná. k tomu ako infiltrátor má drvivé counter atacky ktoré nerušia fázovanie. výsledok? nepriateľ útočí ale jediný kto príde o život je on sám.

 

Útok- 8

Obrana- 8

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť - 8

Sila- 8

Buf- 6

Debuf- 4

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 8

 

Bodovanie 74 z 100. Netradične silný a schopný infiltrátor vhodný proti hráčom s taktikou AREA atack. Ak staviate infiltrátor tým nemala by chýbať.

 

Luke Cage- jeho výhoda je že nemôže krvácať a že len občas na neho padne kritikal. napriek tomu sa jedná o slabý ľahko zabiteľný charakter. Jeho štvrtý útok je obrana pred single target útokmi na 4 kolá ale tak dlho väčšinou nevydrží. Zatiaľ nemá kostým

 

Útok- 5

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 4

Týmovosť - 4

Sila- 4

Buf- 4

Debuf- 2

Špeciálne schopnosti - 2

Šťastie- 10

Ostatné bonusy - 2

 

Bodovanie 43 z 100. Za šťastie dávam 10 bodov lebo daný charakter je vždy rovnaký. Bohužiaľ to znamená vždy rovnako slabý. Nepoužívajte v PVP kým nedostane kostým alebo úpravu.

 

Najsilnejší hrdina stránky HULK kostým WORLD WAR pre ničivé bonusy k poškodeniu aspoň pokiaľ nemáte warbringer axe.



Prístupov 3752
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Marvel avangers aliance PVP part 2
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)
Marvel avangers aliance PVP
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)