blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kalor
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kalor




pridal Kalor 9.1. 2014 o 13:05



Mr.Fantastic- Bohužiaľ nie až tak fantastic ako hovorí jeho meno. V kostýme má síce pár bonusov no napriek tomu sú to bonusy čo nezvrátia priebeh bitky. Prakticky je nepoužiteľný ako def či DMG charakter a aj v inf. Kostýme pôsobí pri counter atackoch minimálne škody. Posledný útok je celkom dobrý ale zvyšné sú dosť slabé. Prvé 2 sú prakticky na nič.

 

Útok- 4

Obrana- 4

Použitie/ Univerzálnosť - 5

Týmovosť - 4

Sila- 4

Buf- 8

Debuf- 2

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 10

Ostatné bonusy – 2

 

Bodovanie 51 z 100. Niečo málo sa s týmto hrdinom uhrať dá ale jeho použitie sa odporúča len v PVE aj to zriedka.

 

 

 

Ms.Marvel - Celkom obľúbený charakter hlavnou výhodou je absorbcia energetických útokov a následné uzdravovanie sa ak na vás takýto útok padne. Na zahodenie nie je ani kree speed. Kostým dáva uhýbanie a extra ťah. Takže otázka je kde je chyba? Žalostne nízka obrana prakticky nulové tým bonusy a fakt že sa musíte spoliehať na to že súper použije energy útok.

 

Útok- 8

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 6

Týmovosť - 4

Sila- 8

Buf- 8

Debuf- 0

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 4

 

Bodovanie 60 z 100. Čakáme aké bonusy dá nový kostým. Zatiaľ sa odporúča použiť jedine proti energy charakterom.

 

Nightcrawler- Silné bleeding útoky ktoré sú prakticky nezistiteľné a nedá sa pred nimi brániť.  30% šanca zachytiť útok 20% šanca vyhnutie sa útoku a imunita voči niektorým zákerným debufom robia z nightrawlera výborného obrancu. + chain teleport ktorý v útoku vie narobiť poriadnu paseku. S troškou šťastia a 1 taktikom v opačnom týme dokáže aj sám vyhrať celú bytku.

 

Útok- 8

Obrana- 8

Použitie/ Univerzálnosť - 9

Týmovosť - 9

Sila- 8

Buf- 8

Debuf-8

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 4

Ostatné bonusy - 8

 

Bodovanie 79 z 100. Jeden z naj Infiltrátorov do PVP. Trošku je škoda že je závislý od šťastia (uhýbanie a chain teleport).

 

Phoenix-  Ďalší z alfa herov hry, ktorý je už veľmi prenerfovaný kedysi suverénne naj . oživovací charakter v white crown prevedení. Silný z charaktermi čo dávajú extra turn ako napr Cable. Bohužiaľ teraz po znerfovaní je lepši phoenix five kostým ktorý dáva skoro nezistiteľný kritický útok pre vašich spolubojovníkov. Buff focused spôsobí obranu pred single target útokmi takže z hocikoho v týme môžete spraviť obrancu.

 

Útok- 9

Obrana- 4

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť - 8

Sila- 9

Buf- 8

Debuf-6

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 5

Ostatné bonusy - 6

 

72 z 100 je možno málo ale je tak hlavne pre Nerfy hrdinky. Ak ju chcete použiť v PVP určite si zožeňte kostým a empowered ISO inak je to samovražda.

 

SHE-Hulk- Je ďalším hrdinom, ktorý zúfale potrebuje kostým alebo rebuild. Veľká sila a život prakticky vynulované nulovými buff/debuf bonusmi. Jedinou výhodou je že je jeden z mála bruiserov, ktorý môžu byť 2* empowered v prvom kole.

 

Útok- 10

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 6

Týmovosť - 6

Sila- 9

Buf- 2

Debuf-1

Špeciálne schopnosti - 1

Šťastie- 9

Ostatné bonusy - 2

 

Bodovanie 52 z 100 má vďaka silnému útoku. Nutne potrebuje kostým. Použitie jedine v PVE alebo ak si chcete kuknúť jej útoky.

 

Sif- Kostým jej dáva bonus kritikalu po 3 kolá čo je jednoznačne silná zbraň. Druhý útok má síce deadly kritikal ale bohužiaľ nie až tak smrteľný ako by bolo potrebné. Jej nevýhoda sú 3 single target útoky ktorých bonusy by sa mohli vojsť aj do jedného ale čo už. Buff ability je celkom účinná a dočasne posilní obranu ale to je asi tak všetko čo tento charakter má.

 

Útok- 7

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 4

Týmovosť - 7

Sila- 6

Buf- 5

Debuf-6

Špeciálne schopnosti - 5

Šťastie- 9

Ostatné bonusy - 4

 

Bodovanie 59 z 100. Pekný charakter  s nie veľkou možnosťou využitia má síce krvácanie ale mnoho lepších charakterov ho má tiež. V PVP ju skoro neuvidíte.

 

Spider – man-  Ťažný charakter Marvelu má v hre 2 typy kostýmov. Venom kostým mal vylepšiť najväčšiu slabinu spidiho a to silu útoku ktorá je žalostná. Avšak future kostým to je niečo iné. Má bonus do uhýbania pre celý tým a future countdown ktorý sa po kole zapne. Spidy je typycký charakter na zdržovanie. Čím dlhšie ho máte v týme tým je väčšia šanca že vás súper proste netrafí. Jeho súkromný buff ho robí skoro netrafiteľným a schopnosť webbed redukuje súperovy útok a obranu.

 

Útok- 6

Obrana- 8

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť - 9

Sila- 7

Buf- 9

Debuf-5

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 5

Ostatné bonusy - 6

 

72 z 100. Ak by mal spidy poslednú schopnosť area web útok s trošku väčšou silou bol by oveľa častejšie využivaný v PVP. Keďže však máme silnejších infiltrátorov použijete či uvidíte ho v PVP zriedka.

 

Spider –woman- Donedávna asi najslabší charakter hry. Po overbuilde má celkom zaujímavé schopnosti síce stále nik nevie ako presne fungujú.  Rada núti súperov útočiť na seba alebo ju ochraňovať pred ich útokmi. S empowered isom je ju pomerne ťažké zasiahnuť. S trochou šťastia je naozaj silná a to aj napriek tomu že v podstate sama nemusí útočiť. Imunita voči radiácii, bio útokom,  poison útokom a zemným je bonus. K tomu má 50 % šancu countrovať útok.

 

Útok- 5

Obrana- 7

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť - 9

Sila- 7

Buf- 9

Debuf-8

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 2

Ostatné bonusy - 6

 

Bodovanie 70 z 100. V súčasnej dobe silný charakter s empowered isom ju určite vyskúšajte v PVP. S trochou šťastia sa nepriatelia dobyjú sami.

 

Najsilnejší charakter NIGHTCRAWLER s SWASHBUCKLER kostýmom.



Prístupov 738
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Marvel avangers aliance PVP part 2
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)
Marvel avangers aliance PVP
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)