blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kalor
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kalor




pridal Kalor 9.1. 2014 o 13:06



 

Storm- S kostýmom, ktorý ju zmení na taktika a dostatočným krytím od agenta či hrdinu môže byť zaradená do týmu ako hlavný DMG dealer. Každá jej schopnosť je užitočná avšak niektoré nefungujú správne. Wind wall ktorý Vám dá 4 útok ak pred tým použijete ochranný protective shroud je proste nefunkčný a asi nikdy správne fungovať nebude. Napriek tomu storm spôsobuje nielen masívne poškodenie ale aj obrovský DOT DMG.

 

Útok- 10

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 10

Týmovosť - 9

Sila- 10

Buf- 6

Debuf-5

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 5

Ostatné bonusy - 7

 

Bodovanie 75 z 100. Pri správnej taktike je jedným z top hrdinov bohužiaľ má nižšiu obranu avšak po použití protective shroud je len 50 % šanca že ju vôbec trafia.

 

Thing- Masívna obrana podobne ako pri kolosovi. Pravdepodobne najsmiešnejší kostým v hre jemu a aj ostatným v týme dáva bonusy do obrany  a po 4 kole aj do útoku. Je smutné že v podstate nemá poriadnu útočnú schopnosť a aj keď má vysoké odolnosti a dostane extra ťah pri obrane nie je proste jedným z top charakterov. Zúfalo potrebuje rebuild 3 a 4 schopnosti ak chce byť použiteľný v PVP.

 

Útok- 3

Obrana- 9

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť - 7

Sila- 5

Buf- 8

Debuf-4

Špeciálne schopnosti - 7

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 5

 

Bodovanie 63 z 100. Vhodný do obrany a pri určitom experimentovaní je ho možné použiť v PVP s členom FF kostýmov. Avšak nikdy do obranného týmu.

 

Thor- Boh hromu má 3 kostnými a všetky sú skvelé. Jeden dáva možnosť masívneho útoku už v prvom kole. Ďalší ponúka možnosť one hit killu skoro každého hrdinu. Ďalší dáva bonusy do obrany a útoku pre celý tým. Thor má jeden nabíjací 2 power a jeden buff útok. Je len na taktike hráča ako ich použije a čo s nimi spraví. Pre rýchle získanie plnej sily thora sa odporúča scraper kostým ktorý rozfláka kaźdého infiltrátora rýchlo a efektívne.

 

Útok- 9

Obrana- 7

Použitie/ Univerzálnosť - 10

Týmovosť - 8

Sila- 10

Buf- 8

Debuf-1

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 7

 

Bodovanie 76 z 100. No asi by si zaslúžil viac ale faktom ostáva že thor je jeden z hrdinov s nulovými debuffmi čo je škoda. Jeho najsilnejší útok je síce katastrofický ale ak by sa pridal aj true strike alebo ignore deffence bolo by to o dosť lepšie.

 

War Machine- má 2 úžasné kostýmy. Iron Patriot je výborný vďaka radiácii pre všetkých členov opačného týmu čo môže znamenať 5 násobnú radiáciu v 2 kole na hrdinoch súpera. To je porste niečo čo sa bez debufu rozchodiť nedá. Na druhú stranu original War machine je imúnny voči prehriatiu a jeho útoky sú o malý kúsok silnejšie. V treťom kole si na pomoc zavolá silný útok ktorý je ideálny na dorazenie hrdinov .

 

Útok- 9

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 8

Týmovosť - 8

Sila- 9

Buf- 7

Debuf-5

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 5

 

Bodovanie 72 z 100. Pre podľa mňa silnejšieho Iron Patriota hlavne pre radiáciu a náhodné vytvorenie štítu pri svojej obrane.

 

Wolverine- Silný aj bez kostýmu a ešte silnejší s ním. A to už ako infiltrátor alebo scraper. Infiltrator kostým je jeden z top na ničenie taktikov a scraper zas na ničenie infiltrátorov. Wolverin má mocné slash útoky bleeding útoky a proste všetky útoky až na posledný sa podporujú. Ak by sa ten vymenil za Area útok alebo šikovný buf bol by wolverin proste owerpower.

 

Útok- 9

Obrana- 7

Použitie/ Univerzálnosť - 9

Týmovosť - 7

Sila- 10

Buf- 7

Debuf-7

Špeciálne schopnosti - 9

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 8

 

Bodovanie 80 z 100. Každý kto proti nemu hral PVP vie aký problém dokáže tento hero spraviť. Niekedy ho musíte aj 3 krát zabiť aby konečne padol čo je u hrdinov celkom vítané.

 

Mockingbird – Pri obrane má 50 % šancu na zmenu classu na counter class súpera a k tomu dostane ťah navyše. Jej útoky sú pomerne silné avšak ak není podporovaná buffmi od ostatných herov v týme sama veľa nedokáže. Avšak kombinácia prvého a štvrtého útoku podporená quick action a troškou šťastia dokáž zobrať nepriateľovi často aj pol života pokiaľ samozrejme nie je krytý.

 

Útok- 6

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť - 6

Sila- 6

Buf- 4

Debuf-6

Špeciálne schopnosti - 8

Šťastie- 7

Ostatné bonusy - 8

Bodovanie 64 z 100. Hrdinka síce na sympatická ale v PVP má malé využitie. Výhodou je hlavne classa generalist s ktorou vstupuje do boja a prispôsobenie sa situácii na bojisku.

 

 

Black Panther- T´Challa bol kedysi oveľa silnejší v súčasnej dobe spolieha hlavne na ostré vibrániové dýky a buffy ktoré môže získať cez svoju quick action. Nevýhoda je že v plnej sile môže byť až v treťom kole a ak Vás vtedy debufnú môžete začať od znova. Netradične silný prvý útok ignoruje obranu a je pomerne tichý. Chcelo by to ešte podporu na krvácanie a hralo by sa za neho lepšie.

 

Útok- 7

Obrana- 6

Použitie/ Univerzálnosť - 7

Týmovosť - 5

Sila- 7

Buf- 5

Debuf-6

Špeciálne schopnosti - 7

Šťastie- 8

Ostatné bonusy - 7

 

Bodovanie 65 z 100. Bude zaujímavé keď dostane kostým zatiaľ sa v PVP moc nepoužíva ale aspoň občas sa použije v PVE alebo heroic battle.

 

Scarlet Witch- Magnetova dcéra je silným charakterom so zlou classou. Nie je totiž klasický blaster, pretože má veľmi nízke poškodenie. Jej útočné schopnosti veľa škody nenarobia a aj keď je súčasne jediný hrdina so schopnosťou hexed, ktorá spôsobuje spätný DMG útočníkovi nemôžete sa spoliehať na to, že v súboji spôsobí veľké poškodenie. Avšak je výborný support charakter, ktorý dokáže premeniť všetky debufy ktoré máte na buffi napr bleeding sa zmení na obnovu zdravia. K tomu tretí útok spôsobuje aj to že ďalší útok na Vás spôsobí oživenie namiesto poškodenia.

 

Útok- 3

Obrana- 5

Použitie/ Univerzálnosť - 10

Týmovosť - 10

Sila- 6

Buf- 10

Debuf-10

Špeciálne schopnosti – 10

Šťastie- 3

Ostatné bonusy - 9

 

Bodovanie 76 z 100. Je otázne prečo štvrtá schopnosť nefunguje rovnako ako pri syntetic cube a dáva menej buffov/debuffov. Ak by tieto buffi/ debuffi neboli závislé od náhody a Scarlet by bola napr. taktik hrdinka, pravdepodobne by ste ju videli v každom PVP týme. Takto je len zriedka ale napriek tomu dokáže narobiť nepríjemnosti.

 

 Najsilnejší charakter WOLVERIN. Výber kostýmu nechám na Vás aký uznáte za vhodný. Avšak netreba podceňovať aj ďalších hrdinov na tejto stránky. Viacerý majú uplatnenie v PVP.



Prístupov 691
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Marvel avangers aliance PVP part 2
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)
Marvel avangers aliance PVP
[ 7.1.2014] (príspevkov 0)